february, 2019

15feb(feb 15)8:00 pm16(feb 16)12:00 amRoyal Flush og Elvarhøi

Event Details

Det blir tung rock på Enga!!
Elvarhøi og Royal Flush bringer med sine beste låter og sikter seg inn på å blåse taket av baren! Så ta med en venn eller ti så fikser vi trøkk, moshpit og hardingfele! Vi sees!👊🔥

CC; -100,

Om banda:

——

ELVARHØI
bringer den jordnære sounden fra folkrockens gylne tidsalder inn i moderne folkmetall. Fra et sted mellom virkelighet og eventyr, østenfor folkemusikk og vestenfor rock, odler de sangene sine fra den fruktbare jorden der også ekstremmetall og tradisjonsmusikk vokser.

Elvarhøi ble startet i 2005, som en folkrock-sekstett som spilte middelalderballader og nasjonalromantisk rock. Siden det har de vært innom eksperimentell black metal, atmosfæriske lydtepper, mørk samtidsmusikk og tilbake.”

ROYAL FLUSH
er et Oslobasert heavyrock-band som trekker sin inspirasjon i alt ifra band som Led Zeppelin, Deep Purple og warrant til moderne band som Dorje.

Bandet har siden oppstart hatt ulike spillejobber Rundtom på østlandet og har utvikla et hardtslående sound som garanterer deg en trøkk i trynet og en heftig konsertopplevelse!
Hvert medlem har sin musikalske bakgrunn som bidrar til at bandet har en stor grad av diversitet i sitt materiale, men til tross for dette er det alltid en rød tråd som går igjen i musikken deres!

 

Time

15 (Friday) 8:00 pm - 16 (Saturday) 12:00 am

Location

Enga

Vålerenggata 5

Leave a Reply

X
X