november, 2018

03nov8:00 pm11:45 pmKebab Madness CrewPå No.53

Event Details

***KEBAB***MADNE$$***CREW***
feat LASSE JÜRGENS (D), DR MUFFFA (S), DJ TUTTI FRUTTI (N) & VJ el RAN

Lørdag 3 nov fra kl 2000 er KEBAB MADNE$$ CREW på plass @ 53 i gamlebyen,samme helg som det for øvrig er Oslo World festival i byen,og da kan du ikke være på bedre plass enn 53 denne kvelden for her blire FEITA BOOGIE WOOGIE TUNES FRA ÜBER ALLES!! Mao leken,groovy,crazy,heftig,dansbar musikk fra alle kriker og kroker med sjangre som fex Calypso, Mento, Ska, Reggae, Cumbia, Rumba, Samba, Bossa, Exotica, Boogaloo, Afrobeat, Highlife, Bollywood, 20talls jazz, Zydeco, Blues, etc etc etc gjerne mixa og døbba opp med samtids bass og groove, men også nedstrippa skrangle musikk, så her blire såpass mye forskjellig at nokka bare må treffe deg rett i fleisen og dansefoten!!

DAS KEBAB MADNE$$ CREW består denne kvelden av:

LASSE JÜRGENS flydd inn fra Leipzig/Tyskland,en mann med stor lidenskap for den eldre, støvete, skeive, rare musikken du må grave dypt etter,,,,

DR MUFFA aka Eldfot,en svenske bosatt i Bergen som mange kjenner gjennom Bergen Reggae festival og som med åra har begynt å utforske musikk utafor reggaestien evt reggae iblanda masse midtøsten- og afrikasnax,men noe reggae blir det garantert når Dr Muffa gir gass og masse,masse anna mad music!

SENOR TUTTI FRUTTI aka mr Wunderbar møtte Dr Muffa/Eldfot gjennom Reggaen men har i alle år hatt det andre øret åpent for rytmisk musikk fra langt borte,gjerne full av ørkensand,krokodilletenner,karri og karnevalsfjær….jess så da blei dem tilslutt:
Das magic Kebab Madness crew!
Og til slutt skal vi heller ikke glemme vår supre VJ og saxofonist el Ran fra Vålenga som møtte Tutti Frutti på filmskolen i Kabelvåg, og som sia har hatt mye moro sammen og som nå har pappakollektiv sammen der ingen skulle tru at nokon kunne bu,,,!I tillegg til vjing og saxofon er el Ran en født entertainer så forvent kostymer, snurrende paraplyer, hattesjonglering og forførisk gjøggling! åjåjåj!!

Og for dem som fortsatt ikke er overbevist om at dette blir tidenes kveld er det bare å si; Bli hjemme, stirr i TVn og et Grandiosa!!

Vi andre sjåast! Welcome og det sinnsyke er at det her koster ikke dritten! Fette gratis, så kom, kom, kom!! Og husk, her blire fest med eller uten skinnvest!!

Og Big Up til 53 som hoster the Madness Crew! Skål!

Time

(Saturday) 8:00 pm - 11:45 pm

Location

no.53

Schweigaardsgate 53

Organizer

no. 53 Schweigaardsgate 53,Gamlebyen,Oslo

Leave a Reply

X
X