october, 2018

27oct8:00 pm11:45 pmHuma Luma og Huggu Buver og DABPå No.53

Event Details

HUMA LUMA er et 5-mannsband fra Halden som spiller høy, riffbasert indierock og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier. Bandet ble sveiset sammen av
Karoline Stenberg Henriksen for å akkompagnere hennes nokså uskyldige ballader, noe som etterhvert endret seg til et langt mer hårete format. Inspirasjonslisten er lang, men man kan trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar(og koring), Henry Solstrand på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth og vokal.

I løpet av sommeren 2018 har de sluppet åtte singler, og i september ble bandet kåret til Ukas Urørt på NRK P3!


Huggu Buver er ei nyoppstarta gruppe fra Røros som spiller en eksplosiv mikstur av råpunk, country og visesang.

Gruppa henter inspirasjon fra et bredt spekter av sjangere og stilarter, men har røtter først og fremst innenfor sen 70-talls punk av typen Dead Boys og Testors, outlaw country typ Waylon Jennings og Townes Van Zandt, og en sterk inspirasjonskilde i røroslegenden Per Bergersen, omtalt som “bygde-Jokke”.


DAB er en trio fra Røros som høres ut som Hvitmalt Gjerde, Real Estate og tidlig deLillos, med tekster på norsk om hverdagslige tema og finurlige problemstillinger.

De gav ut debuten “Rastløs EP” i fjor og spilte i den forbindelse inn orgelet i en av landets største kirker, og tok med seg et trommesett ned i en gruve for å spille inn klangen man bare får 50 meter under bakken.

Trioen DAB har eksistert i to år og har spilt konserter i Trondheim, Oslo og Røros og omegn. I 2017 ble de valgt ut til å være med i den trønderske bandkonkurransen TM:live, samt var Ukas Artist på NRK Trøndelag. Sommeren 2018 gjestet de Livestockfestivalen og slipper ny singel i høst med påfølgende turné. På konsertene ønsker de ingenting annet enn at publikum går hjem med et større smil enn da de kom.

“Variert og tidvis svært originalt. En spennende nykommer.”
– Deichmans Musikkblogg


Dører: 20:00
Konsertstart 20:30
CC: 100
Aldersgrense 20 år

Time

(Saturday) 8:00 pm - 11:45 pm

Location

no.53

Schweigaardsgate 53

Organizer

no. 53 Schweigaardsgate 53,Gamlebyen,Oslo

Leave a Reply

X
X