september, 2018

07sep(sep 7)7:00 pm08(sep 8)1:00 amHoggormsafari // Prikkedöden // TATBpå No. 53 - OSLO

Event Details

Hoggormsafari, Prikkedöden og Think Against The Brain spiller konsert på deilige no. 53 i hovedstaden den 7. september. Det blir og spikk og sprell og knall og fall, så ta med madammen, typen, venna, foreldre, besteforeldre og grandtante Olga, så sørger vi for resten.

HOGGORMSAFARI

Etter å ha spilt litt for mye «Rock Band» på Playstation, bestemte gutta i Hoggormsafari seg for å ta neste steg og hoppe inn i tv-skjermen. Oppvokst på blink-182 falt sjangeren på glad skatepønk, glad-pønk, pop-punk eller til og med tyggegummipønk om du vil. De synger på norsk, og deres største fokus er å skape god stemning, og det blir en vill og energifylt vibe på konsertene. Med mye erfaring bak seg lykkes de hver gang.
Tekstene omhandler alt fra kjærlighet til regjeringskritikk, men de glade refrengene holder humøret oppe hele veien.

Nylig ga de ut sin andre EP “Kritikerost”

https://open.spotify.com/artist/1lT6NSz8cS9tzkS77IqtUb?si=Y36QlRtcSxaobhtr4NylHA

———————————————————
PRIKKEDÖDEN

Prikkedöden er en 30-års-krise fra Madla i Stavanger som vokste opp med hjemmeværende mor, fraværende far, Super Nintendo og den pubertale delen av katalogen til Blink-182. De ga ut sitt andre album, “Edda bedda” i mars i år, og har rukket å bevege seg omkring i landet for å spre skarre-r-punk til folket. Nå kommer de til (…) for å male urge-marinért hockeypulver på veggene, pogo-danse og gaule “IKKJE GIDD Å VER DIVA!”.

https://open.spotify.com/artist/1guah8rzCaWxoSeuwuOJ7R?si=YH0rowELRi29sS0g9UFBkg

———————————————————

THINK AGAINST THE BRAIN

Think Against the Brain er et rockeband som holder til i Oslo, og musikken kan beskrives som alternativ pop-punk. Bandet består av to ekle gutter fra Valdres, en enda eklere gutt fra Risør og en pen manne-dame fra Kragerø. Musikken er påvirket av blant annet band som Rise Against, Blink-182, Red Hot Chili Peppers og The Smashing Pumpkins.
TATBRAIN startet opp i 2017, og hadde sin første realease «Pumpkin Bitch» 11. januar i 2018. Bandet satser på mye trøkk live, og liker å gi slipp på all fornuft på scenen.
Tekstene handler om ulike opplevelser og hendelser, genitalia, filosofiske tanker, seksuelle preferanser og til tider politiske meninger.

https://open.spotify.com/artist/1HrrDHwF0Fgnd1j3sh0s7w?si=MSHkujNJRD-FBCfxj1WeJw

CC: 50,- for student, 100,- ellers.

Time

7 (Friday) 7:00 pm - 8 (Saturday) 1:00 am

Location

no.53

Schweigaardsgate 53

Organizer

no. 53 Schweigaardsgate 53,Gamlebyen,Oslo

Leave a Reply

X
X