Sommerkonsert med Crescendo barnekor

Sommerkonsert med Crescendo barnekor

Lørdag 9. Juni 2018 var det fullt av folk som kom for å høre på Crescendo barnekor synge sommeren inn på Krakabøla Marked

Crescendo koret synger Gode Gamle Oslo. Kigos arrangement, bra jobba!

Posted by Olaf Svorstøl Sierraalta on Saturday, June 9, 2018

Det ble nydelig sang, god stemning og flott vær 🙂

Tusen takk til alle som kom innom og ikke minst takk til KIGO og Crescendo barnekor for en fantastisk forestilling!

Her er den offisielle musikkvideoen til låta "Gode Gamle Oslo" som nettopp er ferdig, her kan du se hva og hvilke steder barna syns er best med bydelen sin:

Gode Gamle Oslo

Her er den. «Gode Gamle Oslo». Musikkvideoen der noen av bydel Gamle Oslos perler vises frem. Og i tillegg til barna er innspillingsstedene også verdt å legge merke til. Hva er egentlig det beste med bydel Gamle Oslo? Vi spurte kidsa på snapchat og instagram. Mamma. Naboen. Biblo. Tøyen. Parkene. Gamlebyen Sport og Fritid. Kebab. Øyene. Skolen min. Grønland.Barn fra alle barneskolene i bydel Gamle Oslo har vært i studio og spilt inn sang om Gamle Oslo. I musikkvideoen viser mange andre fram noen sine favorittsteder her hvor vi bor. Spesielt takk til:Jonathan Amina Keon Sabrina Niki Amalie Ella Nora Yaminah Niranshana Miriam Emma Hatem Ali MarouaAli Daniel Anujan Jawad Amie Idunn Astrid Nafisa ....og mange fler...Her hvor vi borAsfalt og fjordSe hva vi harAlt du kan ønske degHer kan det skjeTil og med detDu drømmer om Når du sover i ditt romI Gamle OsloSondre Johansen, dette hadde ikke blitt noe av uten din musikalske og menneskelige hjelp. Sytten film har produsert videoen. Sangen er spilt inn i Urban Sound Studios. Takk til Mark Axiak og Thomas Wang.KIGO Kultur i Gamle Oslo ved Sara Lydiksen og Kaja Vardøen står for ide, tekst, melodi og gjennomføring av prosjektet.En privat sponsor som ønsker å være anonym står for finansiering av prosjektet. <3Deichman Biblo Tøyen Deichman Tøyen Gamlebyen Skole Vålerenga Skole Kampen skole og AKS Vahl Skole @TTøyen Skole og Aktivitetsskole Urban Sound Studios Mark Axiak @Sonijoh @soSondre VJ Sara Lydiksen Kaja Vardøen @Oslo kommune Ordfører Marianne Borgen Audun Lysbakken @GGamlebyen Sport Og Fritid @Bydel Gamle Oslo Line Steine Oma Trine Skei Grande Områdeløftene Tøyen og Grønland Kavlifondet Vålerenga Fotball Elite Takk også til Mads Frøystadvåg Skovdahl og Magnus Falkenberg!

Posted by KIGO Kultur I Gamle Oslo on Thursday, June 7, 2018

 

 

Leave a Reply

X
X